vrijdag 31 juli 2020

Siamese Youth is terug met de nieuwe single ¨Take On Me Too¨

Yes, Siamese Youth heeft vandaag een nieuwe single uitgebracht met als titel Take On Me Too en het is weer een toppertje. Bekijk hieronder hun videoclip.

Siamese Youth - Take On Me Too

Mark Gritsenko & Christoph Hassel vormen samen het duo Siamese Youth uit Berlijn. Afgelopen jaar brachten ze hun prachtige debuutalbum uit genaamd ¨Electric Dreams¨. Het album kwam terug in mijn eindejaarslijst en ik mocht de heren ook nog interviewen.

Nu is het dan eindelijk zover en krijgen we nieuwe muziek te horen. Als eerste de single Take On Me Too, wat als voorloper beschouwd kan worden van het aankomende tweede album (ergens voor 2021 in de planning).

Het nummer Take On Me Too gaat over gaat over verandering, op een persoonlijk niveau met alle zorgen, inspanningen en verlangens die betrokken zijn bij en gestimuleerd worden door de tijd waarin we leven. Vrolijke drums, een rusteloze baslijn en nauwelijks een seconde om te ademen. Het is het snelle ritme van een onrustige ziel in beweging. Hoe kan ik veranderen? Hoe kan ik eindelijk de dingen goed krijgen die ik altijd verkeerd heb gedaan? Heb ik de kans om de vicieuze cirkel te doorbreken, de kettingen te doorbreken?. Dit zijn de vragen die gesteld worden in Take On Me Too. En het antwoord is simpel. Elke luisteraar kan zeker zijn eigen interpretatie van het thema van het nummer hebben. Maar het was de bedoeling om over genezing te schrijven. Het gaat om het simpele feit dat je zult leven, liefhebben, groeien en genezen als je omringd bent door degenen van wie je houdt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!