vrijdag 11 september 2020

Verborgen parels: Swayze, BVSMV en Bronster Bridge

Wekelijks worden er veel nieuwe synthwave albums uitgebracht. Het is dan ook lastig om alles in de gaten te houden. In de rubriek ¨Verborgen parels¨ laat ik je kennismaken met singles/albums die recentelijk zijn verschenen en zeker de moeite waard zijn om te beluisteren.

Verborgen parels van de synthwave muziek

The Beginning van Swayze


Wat krijg je als je Synthwave en Modern Funk met elkaar een kindje maken? Juist, dan krijg je Synth Funk. En dan noem je het kind vanaf het begin (oftewel The Beginning): Swayze. Gefeliciteerd, je hebt het beste Synth Funk album van dit jaar gevonden. Boordevol funk, soul, synths en lekker zangwerk. Hiervan blijf je dansen tot in de late uurtjes...


Escapism van BVSMV


Een nieuw huzarenstukje geleverd door Bryan Kraft van Triplicate Records. Want dat is ¨Escapism¨. Een pracht album vol met rustgevende, dromerige synthwave. Perfect om je hoofd bij te legen na een drukke dag.


Dissolve Into Sunset van Bronster Bridge


Met dit nieuwe album van de Russische synthwave producer Bronster Bridge kunnen we de laatste zonsondergang van deze zomer tegemoet rijden. Ultieme retrowave/outrun met fantastische muzikale bijdrages van onder andere MicroMatscenes. Luister daarnaast ook nog naar ¨Made In Space¨, het album wat Bronster Bridge eerder dit jaar uitbracht via Future 80's Records.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!