woensdag 16 mei 2018

Game Over? in Amsterdam! Zeker een bezoekje waard...

Wie een bezoek brengt aan het centrum van Amsterdam en retro gamer is in hart en nieren moet wel even langsgaan bij Game Over? in de Hasselaerssteeg. Daar vind je een prachtig aanbod aan oude & nieuwe consoles en games. Ook de liefhebbers van Aziatische posters, muziek en toys kunnen hier hun hart ophalen.

Game Over retro game shop in Amsterdam

Vlakbij Centraal Station, op een paar minuten loopafstand, vind je deze knusse gezellige zaak en is naar de etalage kijken al een waar genot. Klassieke consoles en handhelds vastgemaakt aan houten planken; warme gevoelens komen al meteen naar boven.

Binnen vind je meerdere vitrines met spellen voor de verschillende consoles en handhelds. Mijn oog viel meteen op de grote verzameling van handhelds (Game & Watch, Acclaim, Bandai, Commodoor etc.), prachtig tentoongesteld tegenover de rekken met cd´s.

Game Over retro game shop in Amsterdam - Handhelds

Natuurlijk wilde ik ook een kijkje nemen bij de NES games en liep ik tegen een vitrine aan met een flinke keuze uit Europese, Noord-Amerikaanse en Japanse games. Zelf natuurlijk ook nog een game voor de collectie aangeschaft en wel Infiltrator (met doosje maar helaas zonder handleiding), uitgebracht door Mindscape in 1990.

Game Over retro game shop in Amsterdam - NES collectie

Game Over? is een parel onder de retro game shops in Nederland en een bezoek dubbel en dwars waard. Ik zou zeggen, er naar toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!