donderdag 28 juni 2018

Ga je naar Osaka? Dan ga je naar Super Potato!

De zomervakantie staat weer voor de deur en misschien heb je wel een trip naar Japan gepland. Mocht je ook de fantastische en bizarre stad Osaka aandoen, dan raad ik je zeker aan om een bezoek te brengen aan retro shop Super Potato in DenDen Town.

Akihabara van Osaka


DenDen Town, gelegen tussen de stations Namba en Ebisucho,wordt ook wel het Akihabara van Osaka genoemd. Je kan hier als liefhebber van games, anime en tech je hart ophalen en mooie spullen kopen. In deze wijk vind je ook Super Potato, een keten van retro shops die je in meerdere steden van Japan tegenkomt waaronder ook in Tokio. Je vindt hier games en consoles van alle generaties en natuurlijk ook een grote collectie aan Famicom games.

Super Potato in Osaka

Misschien niet de goedkoopste, wel goede kwaliteit van spullen


Zelf heb ik Super Potato in Osaka bezocht in oktober 2015 tijdens een rondreis door Japan met de reisorganisatie Shoestring. Ik keek mijn ogen uit in deze shop en was onder de indruk op de manier waarop alles was georganiseerd. Het voelt enorm druk aan, maar je kan toch snel je weg vinden. Over prijzen valt natuurlijk te twisten, maar als je ziet met hoeveel liefde het personeel met alle spullen omgaat en netjes inpakt doe je dan ook niet al te moeilijk als voor iets misschien een hoge prijs voor wordt gevraagd. Hoe dan ook, de kans is groot dat je slaagt iets te vinden als je Super Potato in Osaka hebt bezocht. Een mooie manier om je retro collectie verder uit te breiden.

Adres Super Potato in Osaka


Japan, 〒542-0075 Ōsaka-fu, Ōsaka-shi, Chūō-ku, Nanbasennichimae, 15−17 南海不動産なんば第二ビル

Elke dag geopend van 11:00 tot 21:00 uur

Google Maps


Super Potato in Osaka

Super Potato in Osaka

Super Potato in Osaka

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!