maandag 3 juni 2019

Luistersessie: Rewind van Lost Nights

Op 11 juni aanstaande verschijnt het nieuwe album Rewind van de Amerikaanse synthwave producer en zanger Lost Nights. Ik heb al een aantal weken naar het album mogen luisteren en vind het erg gaaf. Dit wordt een heerlijk album voor de zomer!

Lost Nights

Rewind is zo´n album dat elke keer je er naar luistert steeds beter begint te worden. Lost Nights heeft een wat zwaardere stem, maar zingt heel zuiver. De muziek zit goed in elkaar met catchy refreintjes en geeft het jaren ´80 gevoel goed weer. Het is toegankelijke synthpop met prachtige melodieën en veel nummers kunnen zo op de radio worden gedraaid. Of op de soundtrack van een film.

Rewind van Lost Nights

Nummers die naar mijn mening uitschieten op dit album zijn Better Lies, Kill Me, Keep You Whole, Rewind en Our Time. Verloren liefdes of stukgaande relaties is veelal een terugkomend thema op het album.

Lost Nights is een nieuwe parel binnen het synthwave landschap. Zijn debuutalbum is met recht een album op trots op te zijn en verdient een groot luisterpubliek. De jaren ´80 synthpop herleven weer met de muziek van Lost Nights.

Het album Rewind van Lost Nights verschijnt op dinsdag 11 juni is verkrijgbaar via verschillende platformen als Spotify, Bandcamp, iTunes en Apple Music.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!