dinsdag 20 augustus 2019

Verborgen parels: Alpha Chrome Yayo, AWITW, Tom Selica en ROM-88

Wekelijks worden er veel nieuwe synthwave albums uitgebracht. Het is dan ook lastig om alles in de gaten te houden. In de rubriek ¨Verborgen parels¨ laat ik je kennismaken met singles/albums die recentelijk zijn verschenen en zeker de moeite waard zijn om te beluisteren.

Verborgen parels van de synthwave muziek

Komorebi van Alpha Chrome Yayo


De muzikale alleskunner Alpha Chrome Yayo is terug. En dit keer met een prachtig ambient album. Met Komorebi levert Alpha Chrome Yayo een zeer persoonlijk muzikaal werk af vol magische, oorstrelende, maar ook duistere muziek. Heel knap gedaan weer door deze Noord-Ierse supermuzikant.


Live @ Scène Michelet 05​/​04​/​2019 van AWITW


Dit is bijzonder. Voor zover ik weet het eerste mixalbum van een synthwave producer uitgegeven op Bandcamp. Luister en geniet van heerlijke dansbare synthwave. Je kan niet stil blijven staan!


These Walls (Tom Selica Remix) van Elevate the Sky feat. Dana Jean Phoenix


De heren van Tom Selica doen het weer. Een geweldige remix maken van een ontzettend gaaf nummer prachtig gezongen door Dana Jean Phoenix. Maar van welke game is de intro-tune?


Bekijk hier het originele nummer van Elevate The Sky.


joel's theme EP van ROM-88


Prima dreamwave debuut van deze nieuwe synthwave producer uit het Verenigd Koninkrijk. De toekomst ziet er mooi uit voor dit talent aan de andere kant van de Noordzee. Iemand om in de gaten te houden. Ga languit liggen en geniet van de heerlijke klanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!