woensdag 4 september 2019

Verborgen parels: Billy Mays Band, Saros-FM en Magnavolt

Wekelijks worden er veel nieuwe synthwave albums uitgebracht. Het is dan ook lastig om alles in de gaten te houden. In de rubriek ¨Verborgen parels¨ laat ik je kennismaken met singles/albums die recentelijk zijn verschenen en zeker de moeite waard zijn om te beluisteren.

Verborgen parels van de synthwave muziek

Introspection van Billy Mays Band


Introspection verwelkomt synthwave met rock invloeden. Dit is muziek voor in de sportschool. Een zeer geslaagd debuut van deze Franse artiest. Videostore en Redshift behoren tot mijn favoriete nummers van dit album. C'est fantastique!


Hazy Sun van Saros-FM


Met Hazy Sun nemen we vaarwel van deze zomer op een waardige manier. Relaxed om bij weg te dromen en de herinneringen te koesteren van deze warme en ook wel regenachtige periode. Laat de herfst maar komen...


MOTOKO van Magnavolt


Magnavolt is terug met een duister album wat ons meeneemt naar het jaar 2046. De Vijfde Wereldoorlog is afgelopen en er is geen hoop meer voor de mensheid. Hoe zal de Japanse MOTOKO zich hier gaan handhaven? Sluit je ogen, gebruik je fantasie en luister naar dit nieuwe meesterwerk van de Zweedse superproducer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!