woensdag 18 september 2019

Verborgen parels: Don Dellpiero, Acid Gambit, Mad Maverick, Michael Weber en XENNON

Wekelijks worden er veel nieuwe synthwave albums uitgebracht. Het is dan ook lastig om alles in de gaten te houden. In de rubriek ¨Verborgen parels¨ laat ik je kennismaken met singles/albums die recentelijk zijn verschenen en zeker de moeite waard zijn om te beluisteren.

Verborgen parels van de synthwave muziek

Remember van Don Dellpiero


Wauw, dit nieuwe album van de Zweedse producer Don Dellpiero ademt dreamwave uit. Het is zo mooi, dat je er tranen van in je ogen krijgt. FANTASTISCH!


Entity van Acid Gambit


Harde beats en dikke synthesizer klanken. Met Entity gaan we de ruimte in om de strijd aan te gaan met de aliens. Voor de avontuurlijke luisteraar...


Welcome Light van Mad Maverick


Toevallig kwam ik deze track tegen op Facebook. Mad Maverick heeft met het nummer Welcome Light een prachtig dreamwave nummer gemaakt vol warme melodie├źn. De toekomst ziet er mooi uit voor deze synthwave producer!


Emotional Investments van Michael Weber


Michael Weber weet als geen ander hoe je een goed synthwave album in elkaar zet en heeft met Emotional Investments een dijk van een muzikaal werk afgeleverd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Geniet van hetgeen je hebt en luister naar dit nieuwe album van Michael Weber.


MIAMI COP van XENNON


Heerlijk album van XENNON met goed zangwerk. Dit album luistert lekker weg!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!