donderdag 24 oktober 2019

Kringloopwinkels, ik houd ervan!

Als er iets is wat ik heel leuk vind om te doen, is dat het bezoeken van kringloopwinkels. Urenlang struinen langs prachtige oude spullen, vol met herinneringen. Het is net alsof je een stap terug in de tijd doet en je je weer als kind kan voelen.

Kringloopwinkels, altijd leuk!
Mijn laatste aanwinsten...

Afgelopen week bezocht ik Acht+ in Amersfoort samen met mijn lieve vrouw. We waren hier al vaker geweest en weten dat je hier zo nu en dan prachtige pareltjes kunt vinden. Zo ook weer deze keer.

Als eerste loop ik altijd meteen naar het gedeelte met muziek en elektronica. Snel kijken of er nog leuke retro games te vinden zijn. En ja hoor, deze keer is het raak. Twee verschillende delen van de Burnout serie voor de PlayStation 2 liggen er in keurige vorm bij. En allebei voor 0,95 euro per stuk. Die laat ik niet liggen.

Burnout: Revenge is een titel die ik nooit heb gespeeld. Burnout 3: Takedown daarentegen ken ik heel goed van vroeger, toen ik deze veel op de Xbox speelde. Te gek vond ik de actie, spanning en sensatie van het racen. En daarnaast ook nog de geweldige soundtrack, vol met heerlijke pop-punk nummers van onder andere New Found Glory en Yellowcard.

Er was alleen nog een klein probleempje. Ik heb geen PlayStation 2. Die dus maar zoeken bij het volgende bezoek aan een kringloopwinkel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!