vrijdag 8 mei 2020

Album van de week: Agents Of S​.​W​.​E​.​A​.​T van Team Sweatwave

Het album van deze week is: Agents Of S​.​W​.​E​.​A​.​T van Team Sweatwave.

Agents Of S​.​W​.​E​.​A​.​T van Team Sweatwave

Team Sweatwave is de samenwerking tussen Turbo Knight, YORU 夜 (beiden production), Dimi Kaye (guitar) en Gryff & Polemic Heart (vocals). Samen hebben zij het concept van (retro) sportschoolmuziek naar een nieuwe hoogte gebracht. ¨Agents of S.W.E.A.T.¨ is deze zomer het beste muzikale middel om je te ondersteunen bij het werken aan je lichaam.

Zangeres Mandi Mae doet tijdens het eerste nummer Limber Up! al een serie oefeningen met je om op te warmen. Het enthousiasme spat er meteen vanaf en het gitaarwerk van Dimi is, als altijd, heerlijk. Wat een lekkere riffs.

Het tweede King & Queen is niet alleen mijn favoriete nummer van dit album, maar kent ook Japanse pop-invloeden die geweldig klinken. De melodie blijft in je hoofd hangen, de gehele dag. Meer van dit soort nummers graag!

Rage Of The Tiger is typisch een nummer met Outrun invloeden. De gitaar is dominant en de synthesizers geven ook een pompend geluid mee. Heerlijk voor bij het gewichtheffen.
De Outrun invloeden gaan ook nog even door op de nummers Work It Out!, Strengt Speed Suave en Maximum Sweat. Drie geweldige nummers die je helpen om de pijn te verzachten.

En met Pulling At My Dreams zijn we alweer beland bij het laatste nummer van dit sportieve album. Dit nummer wordt voorzien van raps en funky zangwerk. Een mooie afsluiter, maar begin nog niet aan het afkoelen. Je wordt eerst nog even getrakteerd op vier remixes gemaakt door Anders Enger Jensen, Mark Dee, Francci en Ultraboss. En daarmee eindigen we dan dit sportuurtje. Rust nu maar lekker uit...

Conclusie

Ok, wachten tot de sportscholen weer opengaan op 1 september duurt misschien nog wel lang. Gelukkig kan je tot die tijd wel alvast je oefeningen thuis of buiten doen, met de beste sportschoolmuziek die je kunt bedenken. Team Sweatwave helpt je om af te komen van die overbodige kilootjes. Dit album ademt één en al energie uit om je bij uit te leven. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!