zaterdag 3 april 2021

Nieuwe muziek voor dit Paasweekend

Voor dit lange Paasweekend heb ik drie nieuwe synthwave releases, die ruimschoots de moeite waard zijn om naar te luisteren. Ik wens je een fijn Paasfeest toe met veel chocolade eitjes en andere lekkernijen.

Nieuwe synthwave releases om dit Paasweekend naar te luisteren

Faded Touch van Timecop1983
We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar het was het waard geweest. Het nieuwe album van de Nederlander Jordy Leenaerts aka Timecop1983 is een heerlijk album vol prachtige romantische dreamwave. Faded Touch bevat zowel instrumentale- als vocale nummers gezongen door Josh Dally. De meester is terug en hoe!Echoes of Tomorrow van Siamese Youth
Een tweede album uitbrengen na een succesvol debuut is geen gemakkelijke taak. De heren van Siamese Youth leken er geen moeite mee te hebben gehad en hebben weer een prachtig nieuw album uitgebracht. Het geluid klinkt volwassener en de teksten zijn van een meer serieuzere ondertoon voorzien. Heel goed van toepassing voor de tijd waarin we nu leven. Een perfect album voor de eindejaarslijstjes!


Fall Into You van Castroe
Het nieuwe album van de Amerikaanse synthwave producer is een nostalgische trip naar de tijd van de arcadehallen. Synthwave, chiptune en gezongen nummers door LIAM LEON, Louise Rose en ULAS maken dit een heerlijke zomerse plaat. Al met al een spannend nieuw album uitgegeven door het fantastische Lazerdiscs Records!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!