zaterdag 30 oktober 2021

Nieuwe releases van ARCADISE, Cat Temper, Sung en The Last Concorde

We zijn de laatste weken weer ontzettend verwend met geweldige nieuwe releases. In dit blog som ik een viertal interessante albums voor je op.

Dream Machine van The Last Concorde

Fight it van ARCADISE
Spannend en interessant debuut van deze synthwave band uit Oekraïne. Je oren worden getrakteerd op beukende beats, scheurende gitaren en een vol synthesizer geluid. Een act om in de gaten te houden...


Furbidden Planet van Cat Temper
Een nieuw album van Cat Temper is altijd een spannend gegeven. Wat voor briljant meesterwerk heeft deze Amerikaan er nu weer van gemaakt? Op dit album verkent Cat Temper de donkere kant van het heelal en horen we naast bombastische geluiden prachtige melodieuze synthesizer klanken die doen denken aan het repertoire van Jean-Michel Jarre.


Archium Drive van Sung
We hebben een tijdje moeten wachten op een nieuwe release van de Franse synthwave producer Sung. Dit album bevat vette outrun tracks die in de periode tussen 2017 en 2020 zijn gemaakt. Jammer dat ze zolang op de plank hebben gelegen. Welkom terug Sung!


Dream Machine van The Last Concorde
Tweede album van de Spaanse broers Jordi & Xavier Godas uitgebracht door Outland Recordings. Een hemels heerlijk dreamwave album die het debuut van vorig jaar overstijgt. En dat was al een heel goed album, dus ga snel luisteren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!