vrijdag 31 december 2021

2021: De favoriete releases van Sander

31 december 2021, de laatste dag van het jaar. En wat voor een jaar. Een jaar waarin het coronavirus COVID-19 ons leven weer grotendeels beheerste. En de vraag is nu, hoelang gaat dit nog door. We hunkeren naar vrijheid. Vrijheid om te dansen, plezier met elkaar te hebben en vol van het leven te genieten. Ook de vrijheid om te kunnen ondernemen. Vele muzikanten konden amper optreden dit jaar en moesten andere manieren verzinnen om hun muziek bekend te maken aan de wereld. Gelukkig konden we wel digitaal met elkaar in contact blijven, maar het voelt gewoon anders. Niet compleet, niet volledig! Via mijn blog heb ik artiesten en producers uit de synthwave wereld getracht te helpen met het promoten van hun nieuwe muziek. Via interviews, recensies, nieuwsberichten, geheel belangeloos. Ik vind het belangrijk dat zoveel mensen kunnen genieten van deze muziek en het talent wat er rondloopt ondersteunt. 

2021: De favoriete releases van Sander

Zo is er dit jaar ontzettend veel mooie muziek uitgebracht en heeft het mij aardig wat moeite gekost om een lijst te maken met mijn persoonlijke favoriete releases. Maar het is gelukt en ik wil deze dan ook graag met jullie delen. 

Top 15 favoriete synthwave releases van 2021

1. Lost Summer van The Future Kids

2. Dream Machine van The Last Concorde

3. Faded Touch van Timecop1983

4. Furbidden Planet van Cat Temper

5. Lemon Crush van L´Avenue

6. Synth from the Heart van HeartBeatHero

7. City Nights van Zak Vortex

8. LA BOUM van Miles Matrix

9. Urban Dreams van Kebu

10. Delorean/Down The Rabbit Hole van Mantus

11. Holograms van World Complete

12. Flight of Fancy van Shades of Thunder

13. Essence of Life van Cyberwalker

14. Colonizer van Sonic Gap

15. Future Ruins van Architrave

Speciale dank

Ik wil iedereen ontzetten bedanken die ik heb mogen interviewen dit jaar. En ook speciale dank aan alle artiesten/producers, platenmaatschappijen en PR-bureaus met wie ik veel contact heb gehad en fijn samengewerkt. Als laatste natuurlijk alle lezers van mijn blog!

Tot slot

Dit is voorlopig mijn laatste stukje content op dit blog. Ik neem een pauze voor onbepaalde tijd. Dat heeft vooral te maken met het tweede kind wat mijn vrouw en ik verwachten begin 2022. De laatste tijd zijn we druk bezig geweest in huis om alles gereed te maken en we kijker enorm uit naar dit nieuwe wonder. 

Ik wens jullie een prachtig, gelukkig, gezond, succes- en liefdevol 2022 toe. Volg je hart, heb elkaar lief en blijf genieten van alle mooie muziek die we volgend jaar ongetwijfeld voorgeschoteld krijgen. 

Stay Retro!

Liefs, Sander

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!