dinsdag 21 mei 2019

Verborgen parels: Valley of the Crow, Munatix en Wice

Wekelijks worden er veel nieuwe synthwave albums uitgebracht. Het is dan ook lastig om alles in de gaten te houden. In de rubriek ¨Verborgen parels¨ laat ik je kennismaken met singles/albums die recentelijk zijn verschenen en zeker de moeite waard zijn om te beluisteren.

Verborgen parels van de synthwave muziek

Flyin' Hi! (So Lonely in the Sky) van Valley of the Crow


Valley of the Crow is een muzikaal collectief uit Wales. Dit drietal bestaande uit zangeres Charlotte, gitarist Ben en producer Adam leerde elkaar kennen in de club scène van Cardiff. Met Flyin' Hi! (So Lonely in the Sky) hebben ze een uitstekend nieuw synthpop nummer uitgebracht wat mij een heerlijk zomers gevoel geeft. Het wachten is nu op nieuw materiaal. Veelbelovend!


The Rhythm Sets My Heart On Fire van Munatix


Het hart staat in brand op dit sterke debuutnummer van het Belgische synthpop duo Munatix. De productie van dit nummer is strak neergezet met een scherp synthgeluid en opzwepende beat. Deze heren hebben een groot talent en gaan ons zeker nog verrassen in de toekomst. Houd ze in de gaten!


Sleepwalking van Wice


Het nieuwe chillwave nummer Sleepwalking van de Deense producer Wice is vandaag uitgebracht op Bandcamp. Waarbij de remix nog in een sneltreinvaart verloopt, luistert het originele nummer een stuk relaxter weg. Wice geeft met dit nummer slaapwandelen een nieuwe dimensie. Pas wel op voor nekklachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!