maandag 6 januari 2020

Album van de week: Dreamer van Morgan Willis

Het album van deze week is Dreamer van Morgan Willis.

Morgan Willis

De Franse superproducer Morgan Willis is terug met zijn nieuwe album Dreamer. Een prachtig cadeau voor ons synthwave liefhebbers aan het begin van een nieuw jaar en decennium.

Met dertien nummers in totaal wordt je getrakteerd op een scala aan geluiden. Van synthesizer melodieën die als een warme deken over je heen vallen, tot up-tempo nummers met bijbehorende snares. Naast de vele instrumentele nummers wordt er ook gezongen door niemand minder dan NINA (Back To The Start), Holly Dodson van Parallels (Dark Before The Dream), KEL (Rabbit Hole Chasing You) en Morgan Willis zelf (Invisible en C.O.M.A.).

Nummers die op dit album tot mijn favorieten behoren zijn Daydream, New Life, Teenager, We Are Young! en Forever. Stuk voor stuk liedjes die je een feel-good gevoel geven. Dreamer ademt emotie uit en biedt ons een gevoel van zaligheid. Een album om van te smullen en een reminder voor ons dat er altijd hoop is. Ga dus snel luisteren en geniet van dit briljante album!

Conclusie

Ook al is het jaar nog maar net begonnen, met Dreamer heeft Morgan Willis nu al één van de beste album van 2020 uitgebracht. Ik voorspel dat dit album in een boel jaarlijstjes gaat terugkomen. Dreamer is een uitstekend synthwave album, wat naast blijdschap, hoop en sterkte ook het nodige doorzettingsvermogen geeft. De lat is gelegd. Als Dreamer dan ook een voorbode is van wat er allemaal op synthwave gebied verder dit jaar wordt uitgebracht, dan gaan we een heel goed jaar tegemoet. Ik heb er veel zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!