maandag 25 mei 2020

Nieuwe synthwave releases om snel te gaan checken

Afgelopen weken zijn er weer een heleboel nieuwe prachtige synthwave releases uitgekomen. Ik heb er in deze special vier voor je op een rij gezet.

Verborgen parels: nieuwe synthwave releases

Sound System van Electronic Visions

De Nederlander Electronic Visions is terug en debuteert met zijn nieuwe album ¨Sound System¨ op het Amerikaanse label Polychora Records. Het resultaat is prachtig. Je kunt heerlijk ontspannen op de chille klanken van deze talentvolle producer. Nummers als Sustain en Matrix behoren tot mijn favorieten. Beste werk van Electronic Visions tot nu toe!



Airglow (feat. Loréan) van DreamStation 1986

Nu verder met een andere Nederlander, namelijk DreamStation 1986 die samen met producer Loréan een geweldig nummer hebben uitgebracht. Airglow is een heerlijk zweverig nummer, vol melodische ritmes en klanken. Dit is genieten!



ESKHATON van CHAOS VECTOR

Een nieuwe darksynth/cyberpunk-ster is opgestaan en heet CHAOS VECTOR. Deze sympathieke zuiderbuur heeft een zwaar album opgeleverd vol donkere, grimmige en zenuwslopende geluiden. Maar het resultaat is te gek en verplichte kost voor elke liefhebber van het knal- en beukwerk.



Vacate van GRAEDA

Als laatst reizen we af naar Zwitserland voor het album ¨Vacate¨ van GRAEDA. Een fantastisch album vol heerlijke synthwave, electro en (lichte) house invloeden. Dit album ga je opzetten na een hele warme dag als de zon begint te zakken en er een licht verkoelende wind opsteekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!