vrijdag 30 juli 2021

Nieuws van het Intellivision Amico front

Met nog iets meer dan twee maanden te gaan wordt het wachten op de Intellivision Amico console steeds draaglijker. De laatste tijd heeft Intellivision via hun YouTube-kanaal leuke nieuwe filmpjes gedeeld, die ik hier graag aan jullie wil laten zien. De Intellivision Amico verschijnt op vrijdag 8 oktober.

Intellivision

Zo verscheen er gisteren een nieuwe video van Duitsland waarin een kijkje wordt genomen bij het vervaardigen van de fysieke versies van de volgende spellen:

  • Moon Patrol
  • Brain Duel
  • Missile Command
  • Biplanes
  • Rigid Force Redux Enhanced
  • Finnigan Fox
  • Evil Knievel
  • Dynablaster
Voor zover ik heb begrepen gaat het hier om doosjes met een download code, maar ook met een een leuke verrassing. Wat dat wordt, is nog nog een geheim. Maar het zal ongetwijfeld iets bijzonders zijn.


Een paar weken geleden vond in Easton, Pennsylvania de The Crayola Experience plaats. Op deze beurs konden bezoekers zelf aan de slag met de Intellivision Amico. Een leuke compilatie video is gemaakt, met daarin vele positieve reacties van de gamers zelf. Wel jammer, dat we in Europa niet ook een kijkje kunnen nemen. Ik had gehoopt er mee te spelen op de aankomende Gamescom, maar dat is dit jaar een ¨online only¨ event. 


Als laatst een toer door de studio waarin met verschillende medewerkers wordt geproken en je gameplay beelden ziet van Cornhole en Evil Knievel.


Gamers die, net als ik, ook een Intellivision Amico willen vooruitbestellen kunnen op onderstaande websites hun eigen exemplaar reserveren:
In een eerdere blog schreef ik waarom ik uit kijk naar de Intellivision Amico. Ik sta nog steeds achter mijn besluit en heb veel zin om met deze nieuwe console aan de slag te gaan, naast mijn vertrouwde en geliefde Nintendo systemen. 

Ik ben benieuwd naar jouw mening over de Intellivision Amico. Ga je er ook mee spelen? Of vind je het helemaal niks? Laat het mij weten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!