zaterdag 25 augustus 2018

Waar koop je online je NES games?

Online games kopen voor de huidige consoles is niet al te moeilijk vandaag de dag. Grote e-commerce bedrijven als Bol.com en Amazon bieden precies wat je zoekt. Check vooral Amazon tijdens Black Friday (23 november 2018) voor hele mooie aanbiedingen. Lastiger wordt het als je op zoek gaat naar games voor je retro collectie. In deze blog deel ik mijn ervaringen en lees je waar ik mijn retro games koop.

Hoeveel (retro) gameshops telt Nederland?


In 2014 heeft MrSirius op Button-Bashers (geweldig forum over alles wat met retro games te maken heeft) een lijst geplaatst van online gameshops. Een interessant beginpunt om te starten en ook om ervaringen van mede-verzamelaars te lezen. Hier lees je dat Nederland tientallen online gameshops rijk is. Er is dus genoeg keuze. Doe goed je huiswerk en vergelijk de prijzen van meerdere gameshops en check ook de staat waarin de spullen verkeren.

Waar koop ik graag mijn retro games online?


Gameshops waar ik graag mijn retro games bestel zijn Press-startgames.com en Vinjat Video Games.
Beide shops bieden een geweldig aanbod aan NES/Famicom games en hebben een snelle levering.

Wat ik voor de rest nog meer waardeer op de website van Vinjat Video Games, is de achtergrondinformatie die bij elke game wordt geplaatst. Zo omvat ook elke omschrijving een video van de game zodat je niet steeds naar YouTube hoeft te gaan. Al met al een fijne ervaring om snel te kunnen bepalen of de game bij je past.

Mijn ervaringen met deze twee retro gameshops zijn dus positief en ik houd ze regelmatig in de gaten om te zien of er nog iets van mijn gading is te vinden.

Bij welke retro gameshops koop jij je games? Deel hieronder jouw ervaringen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!