woensdag 7 augustus 2019

Verborgen parels: Inexedra, Ollie Wride, WOLFCLUB en LÜNE

Wekelijks worden er veel nieuwe synthwave albums uitgebracht. Het is dan ook lastig om alles in de gaten te houden. In de rubriek ¨Verborgen parels¨ laat ik je kennismaken met singles/albums die recentelijk zijn verschenen en zeker de moeite waard zijn om te beluisteren.

Verborgen parels van de synthwave muziek

Retrohack van Inexedra


Synthwave met een vleugje trance of nou juist omgekeerd. Ik vind het lastig om te zeggen. Wel weet ik dat dit tweede album van de jonge Inexedra heerlijke nummers bevat voor op de dansvloer. Het zou me dan ook niets verbazen als Ferry Corsten tracks van dit album opneemt in zijn dj-sets.


Thanks in Advance van Ollie Wride


Het debuutalbum van Ollie Wride is een mix van power-ballads tot heerlijke uptempo nummers die alle 80´s synthlovers een grote glimlach op hun gezicht gaat geven. Een perfect album voor op de (commerciële) radio. Ja, het wordt hoogtijd dat de mainstream radiostations in Nederland synthwave nummers opnemen in hun playlists.


Frontiers van WOLFCLUB


Dit album is gemaakt voor de zomer. Stap in je auto en geniet van de prachtige dreamwave nummers (met vocalen) op dit nieuwe album van WOLFCLUB.


Souvenirs van LÜNE


Chillwave met ambient invloeden. Dit is een album wat je tot rust brengt en nieuwe krachten geeft. Zeker het beluisteren waard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!